kampfflieger (kampfflieger) wrote,
kampfflieger
kampfflieger

Куряча грудка з соусом пірі-пірі



Найголовніше тут соус. Далі все просто - курячу грудку помити, посолити, змазати соусом. Тіки мажте не руками, це важливо!

Далі в холодильник, бажано на ніч, а можна й зразу в форму і запікати до готовності. Виходить гостра скоринка і дуже ніжне негостре мнясо.

Хто вижил - всє благодарілі.
Tags: кулінарне
Subscribe

  • Культурологічне

    Чого власне "русскій значит нахуй"? Того шо будь-які прояви россійськості токсичні самі по собі, без виключень і несуть всраті кацапські нарративи.…

  • Йу-ххууууу!

    Российские власти попросили торговые сети заморозить цены на сахар и подсолнечное масло Панєслась!

  • Чота ржу

    Архіви то невичерпне джерело радості і щастя. "Акт о поломкє аппарата Фарман 30 №1211 с мотором Сальмсон завода Дукс." Щоб викотити апарат з ангару…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments